top of page

Infusie van het moment

Laat je verrassen door wat je pad kruist.


Vroeger liet ik thuis al wat kruiden trekken voor een heerlijk drankje onderweg. Tot ik eens besloot om naar de inhoud op zoek te gaan terwijl ik wandelde. Je bent dan nog bewuster met je omgeving bezig en staat verwonderd van al wat de natuur te bieden heeft. En die verwondering past helemaal bij oh my leaf ;)

Uiteraard kan je niet zomaar alles plukken en zeker ook niet overal. Er is zelfs een wetgeving waar je je als 'wildplukker' aan moet houden. Ik ben alleszins geen fervent wildplukker, voor een theetje zal je me wel nog eens langs de berm zien struinen maar anders haal ik het liever uit eigen tuin. Wat belandt er zoal in mijn thermos tijdens een wandeltocht? Watermunt, duizendblad, moerasspirea, brandnetel, rode klaver, paardenbloem(blad), ...

bottom of page