top of page
fullsizeoutput_11b.jpeg

Oh my wie?

All good things are wild and free - H.D. Thoreau

Wie staat er achter?

levenslustige ezel - open mind - groot hart voor natuur en dier - herborist 

 

Zoals ook de natuur verschillende cyclussen doorloopt en verandert, zo ook verander en groei je zelf. Ik hou enorm van dat groeien, met vallen en opstaan, steeds vanuit een open blik naar de wereld en alles om me heen, vanuit een optimisme, nederigheid en dankbaarheid. Ik probeer het leven en alle kansen die op m'n pad komen te grijpen en steeds naar mijn gevoel te luisteren. Mezelf omschrijven vind ik absoluut niet gemakkelijk, maar ik hou van mensen ontmoeten en verder leren kijken dan die eerste indruk. Ik reis ontzettend graag en studeerde af als Master in de Taal-en Letterkunde: Engels - Spaans omdat ik taal en cultuur ontzettend boeiend vind, de wereld wil ontdekken en mijn Spaans wou inzetten tijdens mijn 9 maanden met de rugzak door Zuid-Amerika(2014). Mijn figuurlijke rugzak wordt elk jaar een beetje voller maar ik deel een stukje inhoud graag met jou. Ik nodig je daarom met plezier uit om wat te snuisteren op deze website en eens langs te komen tijdens één van de workshops. 

Waar staan we voor?

respect - verwondering - dromen

Oh my leaf staat voor verwondering over de natuur om ons heen. Wanneer ik vroeger verbaasd of verrast was flapte ik er al eens ‘oh my God’ uit, en toen het brainstormen begon over een gepaste naam, eentje waarin mijn verwondering en respect zou doorschemeren, was de link snel gelegd.
Dat ‘leaf’ fonetisch gezien ook ‘lief’ is komt mooi uit, want daar droom ik van, dat iedereen een beetje liever is voor zichzelf, voor een ander, maar vooral voor de natuur om ons heen. Oh my leaf staat niet alleen voor een lieve en respectvolle aanpak, maar ook eentje waar ruimte is voor spontaniteit en authenticiteit. Lekker jezelf kunnen en mogen zijn, trial and error, want zo is het ook in de natuur, niets is perfect of volmaakt, bloeit of groeit de hele tijd. Eenvoud, respect en verwondering, daar staan we niet alleen voor, daar gaan we ook voor!

Waar gaan we voor?

genieten - beleven - eenvoud

Oh my leaf wil vooral een brug slaan. Van het ongekende naar het beminde. Vroeger stond ik te vloeken op de brandnetels in mijn tuin, én maar proberen uittrekken! Nu laat ik ze met plezier groeien en heb ik er een diepe bewondering voor.

Wat we niet kennen nemen we vaak niet voor lief, maar als we de brug oversteken en ons oor eens te luisteren leggen aan de andere kant gaat er soms een hele nieuwe wereld open of vinden we het ontbrekende puzzelstukje.

De laatste jaren ben ik me alleen maar meer gaan informeren en daardoor groeide niet alleen de kennis maar ook de verwondering. Vanuit die verwondering is oh my leaf ontstaan. Ik weet absoluut nog niet alles, maar wat ik al weet deel ik graag met jullie. Omdat we zo allemaal leren kennen en waarderen wat ons in leven houdt: de natuur.

bottom of page